Hem » Your look… for less! – Att hitta sin look

Your look… for less! – Att hitta sin look

by kaffeutansocker

Namnet ”Your look… for less!” utlovar personlig stil till förmånliga priser. Du bedömer själv om namnet levs upp till. Du bestämmer också helt om din shoppingupplevelse ska vara en äventyrlig jakt efter en ny stil, eller en trygg punkt att återvända till för kläder du vet passar just dig.

Snabbfakta om Your look… for less!

Vad?Försäljning av kläder och produkter för hem och hälsa.
Vem?Webbutiken säljer kläder för både dam och herr, även i större storlekar.  
Hur?Via katalog, webbutik, nyhetsbrev och sociala medier.
Var?Beställ från varsomhelst i landet och hämta på närmaste postombud.

Bortom papperskatalogen med Your look for less com

Your look… for less! utgjordes från början av den modekatalog som kommer till brevlådan, där du med penna kryssar i vad du vill beställa. Även idag är det bara att fråga, så skickar kundtjänst hem en broschyr. Numera är det dock hemsidan som är navet för de flesta kunders shoppingupplevelse. Det finns till och med en app för den allra mest effektiva person, som vill slippa skriva in webbadressen (www.your-look-for-less.com). 

Ett digitalt fönstershoppande

Just bekvämlighet är nog den största anledningen till att allt fler människor väljer att handla sitt mode online. Butiken är öppen dygnet runt, och från var som helst i världen. Du kan beställa med ett par klick, eller browsa i timmar från ditt eget vardagsrum. Det sistnämnda borde nästan kunna klassas som en form av terapi; varje plagg du skrollar förbi är en potentiell ny look, ett potentiellt nytt du. Bara fantasin sätter gränser!

En fantasi om klänningar

Ta till exempel ett klick in på kategorin klänningar på Your look… for less!. Här kan du drömma dig bort till eleganta galakvällar, romantiska middagar eller flirtiga sommarfester. Du kan avgränsa på material och tyg, som chiffong, crêpe, eller kanske något vävt. Du kan också välja att avgränsa på färg och mönster: Vill du ha ränder, prickar eller blommor? 

Här finns inget att förlora på att utforska och överväga något nytt. Vill man sväva fram i en skir bohemisk dröm i vitt, vända huvuden och stoppa trafik i rött, eller vara garanterat chic i figurnära svart?

Kreativa jeansmakare

Ett klick in på kategorin jeans öppnar upp för lika stora möjligheter. Hög midja eller låg? Jeggings eller culottes? Jeans med stretch eller resår? Det är ett nästan magiskt plagg, som kan kläs upp och kläs ned för alla situationer. 

För herr är valfriheten inte mindre när det kommer till byxor. På Your look… for less! kan man till exempel utforska kategorier som termojeans och bilförarjeans. Vad i hela världen är bilförarjeans undrar kanske du? Det kan man lätt ta reda på utan att behöva skämmas inför expediten i en fysisk butik. Med ett klick in på produkten framgår att det är jeans gjorda för att vara bekväma även under långa bilresor, med justerbar linning med clips. Vilken grej!

Pyjamas inception

Kanske klickar du dig också in på kategorin underkläder. Här är utbudet något större för dam än för herr på Your look… for less!, men inte heller herrarna saknar valfrihet. Här hittar du bland annat sovplagg av alla dess slag: nattlinnen, morgonrockar, kortärmat, långärmat, shorts och långbyxor. Höjden av bekvämlighet är väl ändå att du online kan köpa pyjamas – iklädd pyjamas! 

Fler kategorier är:

  • Accessoarer
  • Fritidskläder
  • Skor
  • Förkläden
  • Fotvård

I kassan och kontakt med kundtjänst

När man fyllt kundkorgen är det dags att lägga en beställning och be till shoppinggudarna för fri frakt. Artiklar som finns i lager skickar butiken inom en vecka, men som en och annan review vittnar om kan det hända att butiken får in varorna senare än förväntat. För sådana funderingar är vägarna till kontakt med webbutiker ofta många. Your look… for less! kundtjänst når du på telefon, e-post, chatt, brev eller kontaktformulär. Kan temat vara flexibilitet tro?

Att skapa sin look

Obegränsat utrymme finns för att utforska och våga överväga något nytt. Men i slutändan är det just din look det handlar om. När du hittat något som verkligen fungerar finns det inget som hindrar dig från att köpa det om och om igen. Just det där paret strumpor du älskar, eller jeans i exakt rätt passform. Din look är inte bara något du hittar, utan något du skapar, och sättet du gör det på bestämmer du helt själv.

Du kanske även gillar