Hem » NetEnt släpper två efterlängtade ”brandade” slotspel

NetEnt släpper två efterlängtade ”brandade” slotspel

by kaffeutansocker

NetEnt, en av spelbranschens mest framstående spelutvecklare, har nyligen meddelat att de kommer att släppa två nya ”brandade” slotspel under 2019. Spelen kommer att baseras på den fiktiva karaktären Conan Barbaren och på den legendariska rockstjärnan Ozzy Osbourne, något som nyastcasinon.se var först med att rapportera.

Om NetEnt

NetEnt är kända för att skapa högkvalitativa slotspel och de har tidigare skapat flera ”brandade” spel baserade på filmer, TV-serier och musikband. Exempel på några tidigare släppta spel inkluderar NetEnt ROCKS, en samling spel baserade på legendariska musikartister som Guns N’ Roses, Jimi Hendrix och Motörhead, samt andra ”brandade” slotspel som Vikings och Jumanji.

Fiktiv karaktär

Conan Barbaren är en fiktiv karaktär som skapades av den amerikanska författaren Robert E. Howard på 1930-talet. Karaktären har sedan dess blivit oerhört populär och har blivit föremål för många filmer, TV-serier, böcker och spel. Ozzy Osbourne, å andra sidan, är en legendarisk rockstjärna som gjort karriär som sångare i Black Sabbath och med en framgångsrik solokarriär.

Det finns ännu inte mycket information om de två nya spelen, men det är säkert att de kommer att inkludera häftiga bonusfunktioner och hålla en hög kvalitet. Fans av NetEnts tidigare spel kan förvänta sig samma höga standard och kvalitet som tidigare ”brandade” slotspel.

NetEnt har under åren skapat många spel som har blivit kända och älskade av spelare över hela världen. Företaget har vunnit flera utmärkelser för sina innovativa och högkvalitativa spel och har cementerat sin position som en av de ledande spelutvecklarna i branschen.

Nyheten om de två nya ”brandade” slotspelen har redan väckt stor uppmärksamhet och förväntan bland fans av NetEnt och slotspel i allmänhet. Spelen förväntas släppas senare i år och vi ser fram emot att se vad NetEnt har i beredskap för spelvärlden.

Du kanske även gillar