Hem » Julius Jimenez Hugoson Flashback

Julius Jimenez Hugoson Flashback

by kaffeutansocker

I Juni månad 2005 föddes Julius Jimenez Hugoson. Trots hans unga ålder har han redan flera titlar listade under sin filmografi. Hans mest kända roll är den som Håkan Bråkan i Sune filmerna.

Filmerna om Sune

Mellan 2012 och 2014 blev en trilogi med Sune-filmer producerad och det var också i denna serie filmer som Julius Jimenez Hugoson spelade rollen som Håkan Bråkan, Sunes lillebror.

Den första filmen om Sune och hans familj, Sune i Grekland, hade alltså biopremiär 2012. Filmen bygger på boken med samma titel och den blev inspelad på Rhodos samt i Stockholm. Därefter följde Sune på bilsemester som hade premiär 2013 och sist ut i trilogin var Sune i Fjällen från 2014.

Både Sune och Håkan Bråkan är mycket omtyckta karaktärer och sannolikt fick både Julius Jimenez Hugoson och William Ringström som spelade Sune en del fans genom filmerna.

Flashback Julius Jimenez Hugoson

Julius Jimenez Hugoson må ha spelat in både filmer och tv-serier, men produktionerna har främst vänt sig till barn och yngre. Han har alltså inte än fått sitt genomslag hos den vuxna publiken och rapporteringar i media om barnskådespelaren är få. Så du får kanske vänta några år till om du letar efter en Julius Jimenez Hugoson Flashback tråd.

Du kanske även gillar