Hem » Hur mycket kan man swisha handelsbanken

Hur mycket kan man swisha handelsbanken

by kaffeutansocker

Intro

Swish är en mobil betalningstjänst som tillhandahålls av GetSwish AB. Den lanserades år 2012 och har sedan dess gjort det möjligt för människor att snabbt och enkelt överföra pengar med sina smartphones. Swish erbjuder kontantfria transaktioner, vilket inte bara är praktiskt utan också bidrar till att förhindra spridning av bakterier och virus på grund av den fysiska hanteringen av kontanter. Men hur mycket kan man swisha via Handelsbanken?

Hur mycket kan man swisha handelsbanken?

I allmänhet kan Handelsbankens kunder Swisha upp till 150 000 SEK per dag. Men detta belopp kan variera beroende på vilken typ av kund du är och vilka inställningar du har gjort i din bank. Därför är det en bra idé att alltid kontrollera dina begränsningar och inställningar direkt via din internetbank eller i Swish-appen.

Typ av Kunden Max Belopp Per Swish Max Belopp Per Dag
Privatkund 20 000 SEK 150 000 SEK
Företag/organisation 500 000 SEK 500 000 SEK
Ungdom (7-17 år) 3 000 SEK 5 000 SEK
Föreningskonto 5 000 SEK 50 000 SEK

Kan man ändra gränsen för hur mycket man kan swisha?

Ja, det är möjligt att justera gränsen för hur mycket du kan swisha i Handelsbankens mobilapp eller internetbank. Både privatpersoner och företag har möjligheten att själva ändra beloppsgränsen. Handelsbanken råder dock sina användare att vara försiktiga med att höja gränserna på grund av risken för bedrägeri.

Sammanfattning

Som vi kan se, varierar beloppsgränserna för Swish beroende på vilken typ av kund du är hos Handelsbanken. Det är också viktigt att komma ihåg att dessa gränser kan justeras via Handelsbankens mobilapp eller internetbank. Dock, kom alltid ihåg att vara säker och försiktig när det kommer till dina transaktioner och pengar.

Du kanske även gillar