Hem » Hur gammal är VC Barre?

Hur gammal är VC Barre?

by kaffeutansocker

Gillar du rapmusik har du säkert hört talas om en rappare vid namn VC Barre. VC Barre är nämligen en svensk rappare från Stockholmsförorten Märsta. Han kom till världen måndagen den 29:e september 2003.

Namnet VC Barre är ett artistnamn – egentligen heter han Baran Çelik. De första två bokstäverna i hans artistnamn kommer från platsen han har vuxit upp på, Valsta och från det köpcentrum som finns på hemorten, Valsta Centrum.

Okej, så han är född 2003, men hur gammal är VC Barre i år, 2022? Svaret är att han blir 19 år.

Hur lång är VC Barre?

Om du skulle göra en sökning på internet på vc barre längd, skulle du endast få några enstaka svar. I Instagramkontot som VC Barre har skriver han att hans längd är ”190 typ”. Det innebär alltså att han är ungefär 190 cm lång.

Se en VC Barre konsert 2022?

Är du intresserad av att lyssna på en konsert där VC Barre ska närvara under 2022 så är det möjligt. Om biljetterna är slutsålda eller inte är enklast att kolla upp hos respektive arrangör.

På bland annat dessa ställen finns chansen:

1) West Coast Music Event 2022 i Halmstad Arena – 3 september 2022

2) En sportbar i Örebro – 21 oktober 2022

Dokumentär om VC Barre TV4

I en dokumentär som gjorts av Kalla Fakta på TV4 får tittare följa flera olika artister och då bland annat VC Barre. Dokumentären som har namnet ”Älskad Hatad Hiphop” tar upp hur gangster-rap skildrar livet i förorten.

Du kanske även gillar