Hem » Clark Olofsson & Marijke Demuynck

Clark Olofsson & Marijke Demuynck

by kaffeutansocker

”Clark” Den nya Tv-serien om clark olofsson & marijke demuynck gör en oerhörd succe. Samtidigt kastar Clark endel kritik om hur de framställer den. Han uttrycker sig bestämt att ”Han aldrig skulle stjäla värdesaker från kvinnor han precis har knullat”

Om Clark Olofsson & Marijke Demuynck

Clark Olofsson & Marijke Demuynck 75 är en av de mest kända brottslingarna i Sverige. Redan som 19-åring var han på plats när en av hans vänner sköts ihjäl av en polis, under ett inbrott. Sedan denna tidiga ålder har han hållit sig flytande inom den kriminella världen. Mordförsök, gisslantagning, narkotikasmuggling och bankrån är en liten del av allt som han har fått avtjäna med fängelsestraff.

Clark blev en frontfigur i Norrmalmstorgsdramat, som dessutom gav upphov till det internationella uttrycket ”Stockholmssyndromet” Under sin kriminella karriär han många gånger fått sitta i fängelse och dessutom också lyckats rymma där ifrån

Sexkritik: ”Skulle aldrig”

När han sålde sina memoarer ”Vafan var det som hände?”till Netflix, fick de fria tyglar att tolka som dom ville. Trots att han bara sett ett avsnitt av serien så är han ganska missnöjd och anser att serien inte riktigt håller sig till sanningen.

– Det är ju roligt att det gått bra. Netflix borde satsa på ännu en säsong. Det finns dessutom hur mycket material som helst att gräva i. Säger Clark.

Du kanske även gillar