Frisktalen tredubblas genom enkla knep

Att ta hand om sig själv är mycket viktigt i en värld där stressen ofta kryper in i vardagen. Man skall trots allt lyckas med att balansera arbete, familj, vänner och intressen och detta är inte alltid så lätt. Hur man bäst gör detta är en fråga som varierar helt beroende på vem man är men det är ett faktum att välbefinnande inifrån och ut är mycket viktigt.

492-5-frisktalen-tredubblas-genom-enkla-knepDetta är något som allt fler arbetsgivare har upptäckt och man erbjuder därför sina medarbetare friskvård av olika slag. Det är numera mycket vanligt att denna inkluderar exempelvis massage. Fördelarna med att välja företagsmassage för sina medarbetare är många.

Fördelar med företagsmassage

  • Många företag som utför den kommer helt enkelt till företaget för att göra det. Detta innebär ett smidigt sätt att hjälpa sina kollegor må bra men utan att det tar alltför mycket tid i anspråk från arbetsdagen. De finns helt enkelt på plats där dina medarbetare är.
  • Att frisktalen tredubblas genom enkla knep som exempelvis företagsmassage är ett faktum som är svårt att bortse från om man är en entreprenör som vill lyckas med företaget och samtidigt ha anställda som mår bra.
  • Det är kostnadseffektivt. Man sparar som företagare i längden såväl tid som pengar på att anlita ett företag för massage eftersom de anställda mår bättre. Färre sjukskrivningar innebär trots allt mer effektivt arbete på jobbet och större chans till bättre intäkter och generering av nya affärer.

Letar du efter alternativ – Aktiv Träning & Massage erbjuder företagsmassage i Linköping och allt man behöver göra för att få veta mer är att kontakta dem med sin förfrågan. De har lång erfarenhet inom branschen och kan sin sak. Nyfiken – det finns idag också en Facebooksida för den som hellre kontaktar dem så.

När man försöker bestämma sig för vilket sätt man skall gå till väga för att anlita någon för friskvård på företaget finns det ett par saker man kan tänka på. Gör man det ökar man chansen att valet blir rätt för just ens eget företag och de som jobbar där.

Tips när du vill ge friskvård till medarbetarna

  • Gör en lista över vilka behov ni har. Detta kan man med fördel göra tillsammans flera stycken eftersom alla då får säga sitt och kan ge värdefull input till något man ensam kanske inte tänkt på. Detta ger en bra överblick över vilka behov företagets medarbetare faktiskt har. Är man ensam i företaget tjänar man alltid på att låta någon man litar på se över behovslistan.
  • Kolla budgeten. Be någon som är kunnig inom ekonomi att kolla igenom hur mycket ni har att lägga på denna investering. Det är alltid värt det att investera i friskvård men man bör sällan skuldsätta sig mer än nödvändigt för det. Tänk dock på att friskvård är en investering i företagets hälsa och inte bara de anställdas. Att frisktalen tredubblas genom enkla knep är helt enkelt en faktor man inte får bortse ifrån.
  • Gör egna efterforskningar på nätet av det företag du är intresserad av att anlita för företagsmassage. Då kan du läsa omdömen från tidigare klienter som kan vara värdefulla att ta del av om man vill undvika oseriösa företag. Det är helt enkelt väl värt ett par minuter att göra detta eftersom man i längden kan spara både tid och pengar.
  • Se till att ni helt och hållet har förstått varandra vad gäller det avtal ni ingår. Detta gör du enklast genom att ställa frågor när du undrar över något och självklart läsa igenom det finstilta i avtalet. Då vet du vad som gäller och vilka rättigheter du har om du skulle vara mindre nöjd med något under avtalets gång. Detta är en trygghet för alla företagare som är måna om sina investeringar och alla företag som erbjuder friskvård är mer än glada över att besvara era frågor på ett tydligt sätt. Gör dem inte det finns det anledning till att tveka kring att anlita företaget.

Att frisktalen tredubblas genom enkla knep är ett faktum som även media ofta skriver om. Det är ju så att arbetsmarknaden är ett ständigt diskussionsämne då den är vad som driver samhället framåt och gör att människor kan konsumera och därmed göra ekonomin ännu starkare. Svenska Dagbladet skriver i denna artikel om hur frisktalen tredubblas genom enkla knep och detta är intressant läsning för alla som är arbetsföra eller fungerar som arbetsgivare till en eller flera personer.

Alla företagare vet att det gäller att vara smart när det kommer till företagets ekonomi. Man måste därför vara noggrann i hur man spenderar dem på bästa sätt. Genom att följa de punkter du läst om ovan ökar du chanserna för att göra ett bra val när det gäller den friskvård du vill erbjuda till dina anställda.

Du gillar kanske också...