Skapa ett personligt mobilskal 

Det finns en uppsjö med olika tillbehör för mobiltelefonerna, en del viktiga för olika funktioner andra mer för utseendets skull. Vissa kan också kombineras, som mobilskalen som är så viktiga för att skydda telefonen. Många väljer dem noga för att passa in med sin personliga stil, eller så passar man på att själv skapa ett mobilskal som är helt perfekt.

Phone.

Ett mobilskal är nödvändigt för att skydda telefonen mot stötar och smuts, det är så lätt hänt att man spiller något eller tappar telefonen. Den är trots allt ett av de tillbehör som används mest, ett stort antal personer kan inte ens tänka sig att gå ut med soporna utan att ta med sig mobilen. Och det är inte bara unga tjejer som är så gott som beroende av sin mobiltelefon, utan det går över alla åldrar och klasser.

Tillbehör som är individuella

Det är inte alls ovanligt att ha flera mobilskal, ett för varje dag eller utstyrsel. Har man gröna solglasögon och väska så kan det passa bäst med ett grönt mobilskal, till exempel. Eller så har man en särskild stil som går igen så gott som varje dag, med en eller ett par favoritfärger. Andra har ett djur eller annan bild som de älskar, och då kan det vara en bra ide’ för mobilskalet. Det ska ju inte bara skydda utan också beskriva ens personlighet, eller helt enkelt göra ägaren glad varje gång man tar fram mobilen. Det finns många snygga LG G4 skal att välja bland.

De allra flesta ser till att skydda sina mobiler, till exempel genom att inte använda knapparna mer än nödvändigt. En del appar kan minska risken för att slita ut knapparna, och gör att telefonen håller längre. Hörlurar kan också vara ett bra tillbehör, dels för att slippa hålla i telefonen men också för att kunna kontrollera samtal och volym med en extern knapp. Sedan är det ju mobilskalen som är bland de vanligaste tillbehören, ofta köper man det i samband med den nya telefonen. De är varierade och praktiska, med en rad olika designer och modeller. Det finns mer information på Bumpy.

Personliga mobilskal för varje tillfälle

Att hitta ett skal som passar ens stil är inte alls svårt, det finns bra mycket att välja mellan. Men det är klart att det kan vara kul att göra ett som är helt ens eget, att sätta dit en bild som är personlig och helt individuell. Det finns flera olika sätt att göra detta. Dels kan man beställa personliga mobilskal från de sajter som tillåter att klienterna laddar upp sina egna bilder och skapar ett mobilskal. Men det är inte heller så svårt att göra det alldeles själv, med saker som man redan har hemma. I denna artikel i Expressen kan du lära dig mer om hur du gör ett eget personligt mobilskal.

Det kan vara en personlig bild, eller kanske en tygbit som man vill ha som skal till mobilen. En liten bit av något som har stor betydelse för en själv och som kanske ingen annan känner till. Eftersom mobilen används hela tiden, det går ofta inte ens en timme utan att den kommer fram under dagens lopp, så kan det vara trevligt att bli påmind om ett minne. Något speciellt, vare sig det är en person, en resa, ett minne eller bara en känsla. Alla har behov av lite värme och kärlek i livet, och detta är ett bra tillfälle att ge sig själv en kram.

Men de allra flesta väljer bara ett mobilskal som det tycker om, det finns tusentals att  välja mellan på nätet och i vanliga butiker. De kostar inte så mycket så det är lätt att ha ett flertal till hands. När man känner för det så är de lätta att byta ut, och telefonen blir som ny. Samtidigt så är ju det allra viktigaste att den skyddas mot påfrestningar. Dagens telefoner är  högt teknologiska med funktioner som är relativt känsliga. Dessa små datorer måste behandlas väl och tas om hand på allra bästa sätt. Med ett bra mobilskal är inte risken för stötar och nedsmutsning så stor, vilket kommer att ge telefonen ett längre liv. Den behövs både privat och till jobbet, allt cirkulerar runt mobilen idag.

Du gillar kanske också...