Selfiepinnen är en het nyhet i Sverige

Ordet selfie har blivit välkänt och används i de flesta länder och språk idag. Det betyder helt enkelt en bild av sig själv som man sprider på nätet. Många kommunicerar med sina vänner och familj, genom att lägga upp en bild av sig själv i olika situationer. Jag som dricker kaffe, jag på bussen och jag med min nya arbetskamrat, och så vidare. Till och med kändisar har blivit en del av denna nya kultur, där man visar upp sig för allmänheten. Med en selfiepinne kan man nu ta ännu bättre bilder.

MU343-selfie med kompisarIbland ser man hur någon sträcker armen så långt det går för att ta en bild. Ibland får man bara med sig halva ansiktet, andra gånger hugger man av håret. Det är därför som selfiepinne är en het nyhet i Sverige, här finns det äntligen något som kan underlätta ens selfie kommunikationer. En selfie stick fungerar som en förlängning av armen, det är som en liten pinne man håller för att få telefonen lite längre bort. På detta sätt får man bättre perspektiv på bilderna.

En selfie stick fungerar med de flesta telefoner som finns på marknaden idag, och som tar bilder. Man sätter fast den i hållaren och tar sedan en bild. Selfie stick är en het nyhet i Sverige och man kan använda sig av olika metoder för att bilderna. En del har Bluetooth, eller så finns det en annan form av utlösare. Man kan också använda sig av telefonens egen utlösare, om den har en sådan. Många av dagens mobiltelefoner har mer än man behöver för att kunna ta bra bilder, så med lite hjälp kan man ta riktigt fina foton.

Med andra ord kommer bilden att bli så mycket bättre med en selfie stick, eftersom man får lite distans till objektet. Det handlar inte om avancerad fotograferingsteknik, en selfie är något som man gör för att det är kul. Men det är mycket roligare om ens kompisar faktiskt kan se vad man tar en bild av. Selfie stick är en het nyhet i Sverige och nu kan man verkligen komma igång. Om man inte redan gjort det tidigare, vill säga. Världen har svämmats över av folk i konstiga positioner när de försöker ta en bild av sig själva. Det kan bli ganska roliga resultat, från de mest konstiga vinklar. Mycket bättre med en selfie stick.

Du gillar kanske också...