Proteinpulver på resan

protein-pa-resaVad tar ni med er när ni ska ut och resa? En utav de första sakerna jag slänger ned i väskan är faktiskt mitt proteinpulver. Jag tycker det är utmärkt att ha med då n’r man är ute på resande fot så vet man aldrig när man ska få mat egen. Eller åtminstoende sådan mat som innehåller mycket protein.

Hur förvara proteinpulvret?

Jag har börjat använda en shaker som har en två stegslösning som gör att man kan lägga in två doser av proteinpulver i samma shaker, det är supersmidig så kan man ta sig en dos proteinpulver på morgnen och en på kvällen.

Vilket är bäst?

Vilket tycker ni är det bästa proteinpulver som finns idag? Jag läste nyligen ett test om proteinpulver som visade att Whey 80 har ett väldigt bra kilopris för det man får. Personligen tycker jag om Body Science Whey 100% men jag kan nog tänka mig att byta till ett  lite billigare framöver. Whey står för vassle och är det vanligast proteinpulvret och är också det jag kan rekommendera.