En spännande stad

Det finns mycket att se och göra i Stockholm med omnejd. Förutom allt som är på gång i innerstan, så har man många fina anläggningar och arrangemang runt om i förorterna och närliggande kommuner.

Hotel BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma ligger på gångavstånd från Bromma flygplats, man kan lätt promenera dit på några minuter. Detta har gjort det till en populär plats för både turister och konferenser. Samtidigt finns det en hel del att göra om man vill upptäcka Bromma, trots att det inte är så stort. Alla kan hitta något intressant här, både för vuxna och barnfamiljer.

Man kan flyga både till utlandet och inrikes från Bromma flygplats. Det kan vara skönt ibland att landa på en lite mindre flygplats, och slippa åka långt för att komma till och från flyget. Incheckning och bagagehantering tar också mindre tid tack vare att det inte är så stort. Hotel BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma hör till Malmö aviationprogram, så man kan samla poäng om man väljer att bo här för att upptäcka Bromma. Man kan också utnyttja sina poäng för frinätter hos dem, det fungerar åt båda hållen.

Att upptäcka Bromma med barn brukar ta en till Lekplatsen. Det är en stor inomhuslekplats för barn i åldrarna 0-10 år. Här kan de klättra och krypa och ha det riktigt kul. Mamma och pappa tar sig en kaffe medan barnen leker, så att alla kan ha en skön dag. Lekplatsen ligger inte alls långt från Hotel BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma eller Bromma flygplats. Vattenhuset i Bromma är ett annat trevligt ställe för småbarnsfamiljer med bassänger i olika storlekar. Om man vill så finns det också simskolor för de små.

Om man väljer att upptäcka Bromma och kanske bo på Hotel BEST WESTERN PLUS Sthlm Bromma under den kalla årstiden ska man passa på att åka lite skridskor. I Bromma ishall (Stora Mossen) har man öppet för allmänheten vissa tider. Det bästa är att ringa och fråga innan man åker dit. De flesta av Stockholms Stads isbanor är öppna mellan höstlovet och sportlovet, beroende på vädret. Man har talat om att öka trafiken på Bromma flygplats, främst med inrikesflyg. Detta kommer att göra det ännu lättare att komma till huvudstaden och upptäcka allt det fantastiska som finns att se och göra där. Bromma är första hållplatsen för en härlig semester eller affärsresa. Härifrån kan man sedan utvidga sig till andra delar av staden.

Du gillar kanske också...